Geelikynnet tehdään päällystämällä omat kynnet geelimassalla. Jos asiakas haluaa, kynsiä voi pitentää tippien avulla.
Geelikynnet voidaan koristella glittereillä, värilliseillä geeleillä jmt värikkäiksi ja tyylikkäiksiä. Huolellisesti tehtyt geelikynnet pysyvät kauniina ja eivät lohkeile.

 Hinnasto

 

Miksi valita geelikynnet?

Geelikynnet ovat helppo tapaa kaunistaa ulkonäköä.  Sinulla ei tarvitse enää hävetä omia kynsiä vaan voit esitellä niitä ylpeänä kavereille ja ystäville. Kauniit kynnet eivät jää huomaamatta.

Jos omat kynnet ovat valmiiksi sopivan pitkät, mutta sinulla on ongelmana esimerkiksi niiden katkeilu ja lohkeilu, voidaan niitä vahvistaa geelillä vahvistamaan omaa kynttä.
Geelikynsistä on suuri apu myös niille, joilla on tapana  pureskellä omia kynsiä, koska geeli on kovaa materiaalia.

Geelikynsien teko

Geelikynnet voidaan tehdä pidentämällä luonnonkynttä tippien tai muottien avulla tai levittämällä geelimassaa vain oman luonnonkynnen päälle pidentämättä sitä ollenkaan.

Geelikynsien teko aloitetaan preppaamalla omaa kynttä ja muodoilemaan sitä tippien tai muottien varten ja samalla kynsinauhoja työnnetään taakse.
Seuraavaksi tippi kiinnitetään oman kynnen kärkeen. Tippi viilataan haluttuun muotoon, minkä jälkeen levitetään pohjageeli. Pohjageelin jälkeen  kynsi muotoillaan sopivan paksuksi ja muotoiseksi rakennusgeelillä. Seuraavaksi kynnet voidaan koristella halutunlaiseksi. Lopuksi kynsi muodoillaan ja viilataan oikeanlaiseksi ja geelataan sitoutuvalla päällysgeelillä.

Kynsien huolto

Geelikynsien huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Tämä riippuu omien kynsien kasvuvaudista ja siitä miten paljon niitä itse hoidat.

Muista kotona:

  • Rakennekynsiä saa lyhentää vain viilaamalla ei leikkaamalla. Irtoavaa geeliä voit varovasti viilata pois tai tasoittaa.
  • Liian pitkät kynnet tarvitsevat lyhemmän huoltovälin.
  • Älä pidä kynsiä työkaluina! Niillä ei saa vääntää ruuveja, ei saa avata ovea eikä rapsutella likaa astioista. Vaurio ei ehkä näykään heti tulet huomaamaan sen kyllä, vaikkakin ehkä vasta päivien päästä.
  • Käytä vain asetonitonta kynsilakanpoistoainetta.
  • Älä revi koskaan kynsiä itse pois, jos haluat kokonaan poistaa ne. Käy mieluummin kynsistudiossa, missä kynnet leikataan leikkurilla ja viilataan pois. Näin oma kynsi ei vahingoitu.
  • Vältä erittäin voimakkaita pesuaineita ja käytä suojakäsineitä aina esim. siivotessa, puutarhanhoidossa tai remontoidessa.